Arif Nihat Asya Ortaokulu

Adres
Kanarya Mahallesi Piliç Sokak No15. Kanarya Karakolu Yanı, Küçükçekmece İstanbul
Vizyon
Öğrencilerimizin; kendine güvenen, bilinçli, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, haklarını bilen ve koruyan, toplum içinde başkalarının özgürlüklerine saygı duyan, sevgi dolu bir birey olmalarını sağlayacak ortam oluşturarak, eğitim-öğretim faaliyetlerinde; günümüz teknolojisinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı örnek gösterilen bir eğitim yuvası olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılaplarına, anayasanın başlangıcında bulunan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk olmanın gururunu duyan, vatan ve milletini seven; milli, ahlaki ve insani değerlere sahip; demokrasi ilkelerini benimsemiş; yapıcı, üretici, hür, ilmi düşünce ve sorumluluk duygusuna sahip kişiler olarak yetişmeleri; milli ve sosyal hayata etkin bir şekilde katılabilmelerine yardımcı olmaktır.
Ortaokul : 08:00-13:30
Kalorifer (doğalgaz)
Ulaşım
Bakırköy yönünden 98S, 89S otobüsleri ile Kiptaş konutları durağında inilmelidir.
Yerleşim Yeri
Kanarya Mahallesi Piliç Sokak No:15. Sefaköy Kiptaş Konutları Karşısı, Küçükçekmece / İSTANBUL
4-5 km