Haz

2022-2023 Eğitim-öğretim yılı 16 Haziran Cuma günü sona erdi. Öğrencilerimiz heyecanla beklediği karnelerine kavuştular. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Arif Nihat Asya Ortaokulu 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurul Toplantısı 15 Haziran Perşembe günü okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Haz

8. sınıf öğrencilerimiz üst eğitim kurumlarını tanımak amacıyla gerçekleştirilen lise tanıtım gezisine katıldı. Rehberlik servisimiz tarafından gerçekleştirilen gezide öğrencilerimiz TOKİ Atakent Spor Lisesi ve Alaeddin Yavaşça  Güzel Sanatlar Lisesi'nin eğitim programları hakkında bilgi edinip okulu tanıma fırsatı buldular.

Haz

2022-2023 Eğitim-öğretim yılında okulumuzdan mezun olan 8. sınıf  öğrencilerimizin meuniyet törenini gerçekleştirdik. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz. Emeği geçen velilerimize, öğretmenlerimize ve okul-aile birliği üyelerine teşekkür ederiz.

Haz

Sevgili öğrencilerimiz, 4 Haziran Pazar günü yapılacak olan LGS Merkezi Sınavda hepinize başarılar diliyorum.

Soner AHİLİK

Törenlerde, kutlama ve anma programlarında, öğrencilerimizin sosyal etkinliklerde kullanabileceği konferans salonumuzu okulumuza kazandırdık.

Soner AHİLİK

Bir çağın açılıp bir çağın kapandığı,  29 Mayıs İstanbul'un fethi kutlu olsun!

"Ya İstanbul beni alır ya ben İstanbul'u alırım"diyen İstanbul'un Fatihi Fatih Sultan Mehmet Han'ı ve askerlerini fethin 570. yıldönümünde minnet ve rahmetle anıyoruruz.

Etik Haftası ilçe programı, şube müdürlerimiz Faruk TOSUN ve Metin AKÇAY ile okul müdürlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuzda gerçekleştirildi.Günün anlam ve önemini belirten konuşma okul müdürümüz Soner AHİLİK tarafından yapıldı.Ardından video gösterileri, şiir dinletisi ve drama sergilendi.Katılım sağlayan şube müdürlerimize, okul müdürlerimize ve konuklarımıza teşekkür ederiz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını okulumuzda da büyük bir coşkuyla kutladık. Kurtuluş savaşı tarihimizde önemli bir yeri olan bu önemli günün yıldönümünde büyük mücadale veren  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz.

Müzeler, bu dünya mirasını aydınlatan, koruyup geleceğe aktaran kurumlar olarak kültürel yaşamda büyük önem taşıyor. Günlük hayata fazla dahil edilemeyen müzelere dikkat çekmek, ilgiyi artırmak ve sosyal hayatın içine taşımak amacıyla her yıl Müzeler Haftası etkinliği düzenleniyor. Müzeler Haftası her yıl Uluslararası Müzeler Konseyi (ICOM) tarafından “Uluslararası Müzeler Günü” olarak kabul edilen mayıs ayının 18'inci gününden başlayarak bir hafta kutlanıyor.

17 Mayıs Çarşamba günü geleneksel Arif Nihat Asya Ortaokulu Kermesimizi okulumuz spor salonunda gerçekleştirdik.Emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize, Okul-Aile Birliğine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz Anneler Günü 'nü kutladı.

Engelliler Haftası, engelli bireylerin hakları, ihtiyaçları, engellerinin aşılması ve toplumda daha fazla vurgulanması - amacıyla her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanıyor. Bu hafta, engelli bireylerin karşılaştıkları zorlukların ve engellerin farkına varılması açısından önemlidir.