01-07 Mayıs 2021 Karayolları Trafik Haftası Etkinlikleri kapsamında '' Trafikte Küçük Hata Yoktur '' adlı video canlı derslerimizde öğrencilerimize izletilmiştir.

Türkiye çapında düzenlenen ve toplam 400 bin öğrencinin katıldığı 9. Ufka Yolculuk Bilgi Yarışmasında 4 Türkiye derecesi yaptık.Danışman hocamız Beril ERKAN önderliğinde toplam 56 öğrencimizin yarıştığı sınavda Ceren AYDIN, Meryem Nur AKSU, Şeyma OKUT ve Ayşegül AKÇAM ilimizi temsilen 29 Mayıstaki finalde yarışacaklar. Danışman hocamız Beril ERKAN ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Korona virüs salgını ile ilgili okulumuzda alınan tedbir ler ve öneriler hakkında bilgilendirme amaçlıdır. Haberimizi okumanız bizim için önemlidir çünkü bizim için önemlisiniz.