Milli Eğitim Bakanlığı kademeli normalleşme sonrasında yüz yüze eğitim ile ilgili olarak açıklama yaptı.

İşte Bakanlığın resmi açıklaması

Kademeli normalleşmenin detayları belli oldu. İçişleri Bakanlığı, valiliklere yeni genelge gönderdi.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 20 Eylül 1993 tarihinde aldığı bir kararla 15 Mayıs'ı "Uluslararası Aile Günü" olarak ilan etmiş, 1994 yılından itibaren de tüm dünyada ve ülkemizde kutlanmaya başlanmıştır. Bu günün yer aldığı hafta olan 15–21 Mayıs ise "Aile Haftası" olarak kabul edilmiştir.

Hava Şehitlerini Anma Günü: Hava şehitleri kalbimizde yaşıyor. Hava şehitleri Türk halkının kalbinde yaşıyor. Bugün 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü. Türk havacılığında yaptıklarıyla iz bırakan ve görevleri sırasında hayatını kaybeden hava şehitleri 1935'ten bu yana her yıl 15 Mayıs'ta düzenlenen törenlerle anılıyor.

Hava kuvvetlerimiz, donanım ve disiplin bakımından yüksek kabiliyete sahip, aziz topraklarımızın korunmasında üstün konumda bir savunma gücümüzdür. Hava şehitlerimiz üstlendikleri zor ve önemli görevleri ifa ederken görev anlayışı ve vatan sevgisiyle hiç çekinmeden canlarını vermişlerdir. Türk havacılığında yaptıklarıyla iz bırakan ve görevleri sırasında hayatlarını kaybeden hava şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

MEB'in yayınladığı ve LGS sözel ve sayısal şeklinde hazırlamış olduğu LGS' de çıkmış sorular içerikli kitaba linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Emekli Öğretmenler ile Bayramlaşma" programında emekli öğretmenlerle çevrim içi ortamda bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı, vatandaşları 'MEB ücretsiz tablet dağıtıyor' şeklinde telefonlarına gelen mesaj linklerine giriş yapmamaları konusunda uyardı.

8. sınıf öğrencileri için Liselere Geçiş Sistemi kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün sunmuş olduğu 2021 yılındaki tüm örnek sorulara aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Elinin değdiği her şeyi güzelleştiren , emeğini üretime geçiren çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü kutlu olsun.

Ülkemizdeki eczacıların 14 Mayıs Dünya Eczacılık Gününü kutlarız!

5, 6 VE 7. SINIFLAR İÇİN EĞLENCELİ MOBİL UYGULAMA: "TABİİ"

Ortaokul 5, 6 ve 7. öğrencilerinin derslerini öğrenmek istedikleri yerde tekrar edebilmeleri için hazırlanmış günlük test dersleri ders yarışma uygulaması "Tabii" ile ders tatilinde okuldan ve derslerden uzak kalmamaları ve öğrendiklerini unutmamaları amaçlanıyor. "Tabii" ile her gün Türkçe, matematik, bilgiler ve fen bilimleri derslerinden onar soru olmak üzere toplam 40 farklı soruyla karşılaşacak öğrenciler, kendi bilgilerini sorgulayıp ders tekrarı yapacak ve yeni bilgiler öğrenecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat GÖZÜDOK' un Ramazan Bayramı Mesajı

MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenlere yönelik olarak açılan yeni seminer ve kurslar..!

17 Mayıs 2021 Pazartesi günü resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında uzaktan eğitim yapılacaktır.

Resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim ve öğretim kurumlarında yüz yüze eğitimin devamıyla ilgili karar, 17 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak durum değerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

Okul Müdürümüz Sayın Soner Ahilik'in Ramazan Bayramı Mesajı